Boken


ORD
OM
BOKEN
ORD OM KORTEN

"Spännande och utmanande att reflektera över sig själv. Roligt med en kortlek, ett lekfullt medvetandegörande.
Påståenden följda av skarpa och konkreta frågor underlättade i mitt tänkande kring hur jag agerar omedvetet och medvetet. Också lite läskigt att faktiskt utmana mig själv och vara ärlig mot mig själv utifrån hur frågorna ställs.
Kortleken är enkel att ta till sig och det är lätt att förstå hur man ska göra. Den ut-manar och sätter igång en massa tankar som legat och lurat ett tag - nu förs de upp till ytan!"
Linda Lekander
"Min første tanke var at du har kommet på en god idé. En kortstokk med selvcoaching-spørsmål er en rask og enkel måte å "tune inn" på seg selv, og noe man kan ha liggende i veska og bare ta fram på sekundet akkurat når man har behov for det: på jobb, på bussen, før et møte, eller bare hjemme hos seg selv. I tillegg har jeg aldri sett noe liknende før; du har laget noe originalt. Jeg synes kortstokken er en både god og kul idé, som jeg tror mange vil kunne ha nytte av."
Stefan Brunvatne

"Lekfullheten är viktig för vår självutveck-ling. Korten för mig in i ett spel där jag sätter upp spelregler och strategier för hur jag ska vinna vägen till ett mer insiktsfullt liv. Kortens reflektionsfrågor ger mig vägledning till vad som kan vara viktigt att utforska mer."
Katarina SalmiSTARTSIDA
BESKRIVNING
LEK MED KORTEN
RÖDA KORT
BLÅ KORT
LILA KORT
ORD OM KORTEN
BESTÄLLNING
BAKGRUND
OM GUNILLA
KONTAKT
logotyp för GPdesign © Gunilla Petersén  |  gunilla@gpdesign.se  |  070-308 30 90